Prima spălătorie auto cu autoservire a fost deschisă în Republica Moldova

29.10.2014 Prima spălătorie auto cu autoservire a fost deschisă în Republica Moldova

Prima spălătorie auto cu autoservire a fost deschisă în Republica Moldova, în baza unei tehnologii moderne, unice nu doar în Moldova ci şi în regiune. Graţie noului serviciu proprietarii de automobile au posibilitatea de a-şi spăla maşinele de sinestătător - rapid, comod şi foarte ieftin - cu doar 10 lei pentru fiecare ciclu de spălare cu apă, cu spumă, cu ceară, cu luci şi curăţarea cu aspiratorul. Această tehnologie este pe larg răspîndită în Europa, în special - Germania şi Polonia, fiind o premieră pentru Moldova, Ucraina şi România. 

Aceasta este dotată cu tehnică de ultima oră livrată de compania germană - EHRLE, unul din lderii mondiali în producerea şi montarea splătoriilor auto „fără contact”. Prezent la evenimentul de inaugurare, Jerzy Bobrovic - reprezentantul companiei a afirmat că deschiderea primei spălătorii cu autoservire în Moldova este un pas important pentru EHRLE. „Nu este întîmplător deloc faptul că am decis să lansăm acest parteneriat anume cu o companie din Moldova, deoarece ştim că moldovenii cunosc şi preferă să utiliezeze producţia înalt tehnologizată”. Oaspetele străin a apreciat că know-how-ul a fost implementat cu multă inteligenţă şi profesionaism. 

Prima spălătorie auto cu autoservire s-a situat pe stzr. Petricani, 20 şi va activa zilni 24 din 24. În prima zi de activitate a acesteia, toţi proprietarii de automobile au putut testa gratis serviciile de spălare a automobilului de sinestătător pentru a se convinge cît de simplu, rapid şi accesibil este acesta. Cu certitudine afacerea clientului MAIB va uşura viaţa proprietarilor de automobile! 

Up
Acest site foloseste cookie-uri (cookie-uri), astfel încât serviciul nostru pot lucra mai bine. Află mai multe am înțeles