Procesul de producere a instalaţiilor la fabrica bavareză din micul oraș Illertissen a început în 1961. Anume aici se află centrul companiei. Anume de aici utilajul EHRLE este transportat în diferite colţuri ale Europei, dar şi pe alte continente.

Având în vedere numărul crescând de comenzi, întreprinderea îşi extinde sfera de producere. Uzina iniţială s-a extins la Carwash Factory, unde în fiecare zi pe linia de asamblare sunt produse echipamente pentru spălătorii auto self service. În 2011 este inaugurată o nouă secţie de producere, destinată producerii spălătoriilor auto automate.

În anul 2014 întreprinderea înregistrează noi succese – este dată în exploatare a treia fabrică EHRLE. Blocul de producere ultramodern va fi dotat cu echipament și sistem logistic de ultima generaţie. Inaugurarea planificată va fi, fără îndoială, un mare eveniment în activitatea firmei, graţie căruia EHRLE va deveni cel mai mare producător de spălătorii auto automate din Europa.

Up
Acest site foloseste cookie-uri (cookie-uri), astfel încât serviciul nostru pot lucra mai bine. Află mai multe am înțeles