Contract de abonament pentru service EHRLE

Fiecare spălătorie este cuprinsă de o garanţie de 24 de luni. Dar orice Investitor are posibilitatea de a o prelungi pentru un termen de 48 de luni. Tuturor persoanelor interesate li se propune o ofertă de abonament, special pregătită.

Calitate certificată a spălării EHRLE

Firma EHRLE decorează Investitorii, care folosesc produse chimice originale ale producătorului, piese de schimb originale, precum şi pe cei care solicită sistematic service, pentru a garanta un nivel înalt de spălare pentru Clienţii spălătoriei respective. Spălătoriilor exemplare li se atribuie semnul Calitate Certificată de Spălare EHRLE, redat pe un obiect real al spălătoriei, precum şi un card virtual al spălătoriilor EHRLE.

Sistemul de chei pentru Clienţii Spălătoriilor

Adesea se întâmplă că spălătoriile auto au un cerc permanent de utilizatori, printre aceştia fiind nu numai şoferi individuali, dar şi corporaţii de taximetrişti sau firme de transporturi, care-şi spală aici maşinile. Clienţilor permanenţi noi le oferim reducere în formă de suplimentare a bilanţului cheilor EHRLE, puse la dispoziţia clienţilor în condiţii speciale. Dar vom menţiona că acest lucru este valabil doar pentru spălătoriile dotate cu Sistem de Chei EHRLE.

Up
Acest site foloseste cookie-uri (cookie-uri), astfel încât serviciul nostru pot lucra mai bine. Află mai multe am înțeles