Joacă

Urmând întocmai toate indicaţiile, recomandările şi obiecţiile noastre, Investitorii îşi ating întotdeauna scopul propus. Deoarece businessul spălătoriilor auto fără atingere nu răpeşte prea mult din timp şi nu necesită personal, mulţi Investitori decid să dezvolte o afacere de spălătorie auto, investind în spălătorie self service EHRLE.

DE CE NE CONSIDERĂM LIDERI?

Tradiţie, inovaţie, modernitate
Tradiţie, inovaţie, modernitate

Firma EHRLE este un business familial, creat şi dezvoltat din generaţie în generaţie. Fondator al sistemelor de presiune înaltă a devenit în 1927 Josef Anton Ehrle. Anume el a creat o fabrică, a determinat direcţia firmei şi a formulat concepţia, care se dezvoltă din an în an. În 1953 proprietarul firmei a devenit Oscar Rudolf Ehrle. Firma îi este recunoscătoare pentru dezvoltare, cu precădere, în domeniul spălătoriilor auto şi sistemelor de presiune înaltă. În anul 1961 produsele EHRLE au apărut oficial pe piaţă, iar în anul 2011 firma a sărbătorit jubileul său de 50 de ani. Din 1984 până în prezent firma este administrată de descendentul dinastiei – inginerul Reiner Maximilian Ehrle. Pe parcursul ultimilor 20 de ani s-a produs un salt tehnologic vertiginos, care şi-a găsit materializare în echipamentul produs. Compania utilizează tehnologii inovaţionale şi echipamente de ultimă oră, scopul cărora e de a aduce profit maxim proprietarilor de spălătorii auto EHRLE.

Made in Germany
Made in Germany

Spălătoriile EHRLE sunt fabricate practic integral în Germania. Producţia fabricilor din Illertissen, Bavaria este fabricată în trei linii separate, două dintre ele fiind destinate în exclusivitate fabricării spălătoriilor fără atingere.

Produsul german se caracterizează, în primul rând, printr-o tehnologie scientică, precizia executării, precum şi prin fiabilitate.

Exploatarea echipamentului, service, fiabilitatea funcţionării spălătoriei auto
Exploatarea echipamentului, service, fiabilitatea funcţionării spălătoriei auto

Luând în consideraţie miile de piste de spălare EHRLE, instalate în diferite ţări ale lumii, precum şi popularitatea lor enormă printre clienţi, nu e de mirare că obiectivele noastre preiau o sarcină enormă. Grupul internaţional, format din cei mai buni specialişti şi ingineri, are grijă ca echipamentul să fie în stare să funcţioneze chiar şi în cele mai dificile condiţii. Producţia germană se distinge, mai întâi de toate, prin tehnologiile performante, fabricaţie de o înaltă precizie şi fiabilitate. În cazul unei eventuale avarieri, service-ul EHRLE va sosi la faţa locului în cel mai scurt timp. Viteza de reacţionare la apel a service-ului EHRLE este cea mai înaltă pe piaţă, iar cauza deranjamentului poate fi eliminată şi mai rapid prin intermediul sistemelor de dirijare a spălătoriilor CM2 şi CM3, graţie cărora clienţii spălătoriilor auto EHRLE pot beneficia de service la distanţă.

Forţa producătorului german o confirmă mulţimea de Investitori mulţumiţi, inclusiv cele mai bune reţele autorizate de saloane auto şi reţele de alimentare auto. Spălătoriile auto EHRLE înseamnă echipamente fiabile, sigure, fabricate minuţios, având grijă de fiecare detaliu. Am câştigat încrederea multora. Şi face să vă alăturăţi la învingători!

A fi cu EHRLE înseamnă a fi primul în business!

Up
Acest site foloseste cookie-uri (cookie-uri), astfel încât serviciul nostru pot lucra mai bine. Află mai multe am înțeles