Spălare fără atingere (fără perii)

Brandul EHRLE este asociat univoc cu tehnologia fără atingere, perfecţionată continuu de ingineri pe parcursul mai multor ani.

Cândva spălătoriile cu perii au marginalizat primele spălătorii manuale. Astăzi periile cedează locul unor soluţii fără atingere, optate tot mai des de clienţi. Compania EHRLE este lider în producerea spălătoriilor cu autodeservire (self service), propunând o metodă de curăţare fără atingere, deoarece, împreună cu echipamentele fabricate şi preparatele chimice de înaltă calitate, acest sistem este cel mai eficient şi inofensiv pentru automobile. Tehnologia spălării fără atingere, aplicată pentru aparate de înaltă presiune şi spălătorii auto, se sprijină pe o experienţă indiscutabilă, cizelată mai bine de jumătate de veac.

Vizita la spălătoriile auto EHRLE este însoţită de o aromă plăcută de fructe. Este meritul Detergentului cu microparticule Power Pearl™, utilizat în programul 1, care, pe lângă proprietăţi de curăţare, mai posedă şi o aromă plăcută.

Patru programe de spălare sunt suficiente pentru o curăţare minuţioasă a automobilului. Compania EHRLE va lucra asupra reducerii numărului de programe până la minimum cu scopul creării unei spălătorii uşor manevrabile pentru clienţi. Graţie acestei raţionalizări, conducătorii auto vor face economie de timp şi vor căpăta posibilitatea de a spăla maşina, fără a încerca senzaţia că sunt în întârziere.

Manevrarea uşoară în timpul spălării maşinii, tehnologia inovaţională şi utilizarea preparatelor chimice de înaltă calitate sunt motivele, pentru care spălarea self service fără atingere EHRLE este asociată cu un rezultat perfect satisfăcător, fără riscul de a zgâria sau a deteriora eventual maşina, cum se întâmplă în cazul spălării cu perii.

Exactitatea germană şi ideile tehnologice inovaţionale au fost apreciate cu numeroase distincţii. Cel mai preţios se consideră Certificatul de Calitate VDA, obţinut de spălătoria self service EHRLE, care confirmă inofensivitatea spălării fără atingere.

Toate spalatorii auto EHRLE muncesc în baza 4 programe de spălare.

Click pe fiecare program pentru a vedea mai multe.
 • 1
  Spălarea cu detergent cu microparticule
  Spălarea cu detergent cu microparticule

  Power Pearl™ îndepărtează rapid murdăria de pe suprafaţa automobilului. Datorită formulei speciale a moleculei active asemănătoare cu acţiunea a mii de microspongi, Detergentul cu microparticule este inofensiv pentru acoperirea din lac şi vopsea a automobilului.

 • 2
  Clătire cu apă curată
  Clătire cu apă curată

  Pentru a clătire şi îndepărtare a Detergentului cu microparticule, spălătoriile auto utilizează apă curată, dedurizată prin accesarea programului 2.

 • 3
  UltraProtection
  UltraProtection

  Programul 3 de spălare asigură protecţia acoperirii din lac şi vopsea datorită utilizării cerii fierbinţi UltraProtection. Ea formează o peliculă pe suprafaţa automobilului, făcând apa să se scurgă liber şi facilitând funcţionarea ştergătoarelor de parbriz.

 • 4
  SuperFinish
  SuperFinish

  Ultimul, al patrulea program, în care spălarea fără atingere se efectuează cu apă osmotică demineralizată curată şi cu agent de uscare, garantând un efect de luciu.

Certificat VDA

Un argument în plus, care face dovada calităţii serviciului oferit clientului, este că spălătoriile auto EHRLE mai dispun şi de semnul Calitate Certificată de Spălare EHRLE.

Certificat VDA
Certificat VDA

Printre acestea se numără sistemul german de management al calităţii QMC din industria automobilelor. VDA QMC este un certificat, emis de experţii în calitate, care, la solicitarea producătorilor şi a furnizorilor, efectuează investigaţii cu scopul elaborării unor standarde tehnologice unice privind calitatea produselor.

 • funcţionalitate: nivel şi diapazon de realizare a funcţiilor dorite
 • aplicativitate: comoditate în utilizare, uşurinţa întreţinerii şi depozitării, ergonomicitate
 • fiabilitate : funcţionare fără deranjamente şi defecţiuni
 • durabilitate: termenul de menţinere a performanţelor utilizate
 • siguranţă în utilizare

Ultima caracteristică confirmă, cu certitudine, că spălătoriile auto EHRLE sunt absolut inofensive pentru acoperirea din lac şi vopsea, sensibilă la deteriorări, a automobilului, inclusiv celui nou. Dovadă este prezenţa spălătoriilor auto self service fără atingere EHRLE la saloanele auto şi centrele service ale mărcilor cu renume. Compania EHRLE este primul şi unicul producător de spălătorii auto fără atingere de pe piaţa noastră, care dispune de certificat VDA pentru tehnologia de spălare fără atingere. De o apreciere înaltă se bucură nu doar echipamentul, dar şi produsele chimice fabricate de compania EHRLE.

Modul Line ETRONIC 4

Modelul inovator al spălătoriei auto ModulLine şi sistemul operaţional ETRONIC 4 sunt nişte soluţii de ultimă oră, demne de un sistem de producere modern.

 Modul Line ETRONIC 4

Spălătoriile EHRLE de mai bine de un deceniu sunt dotate cu sistem de dirijare a datelor la distanţă şi cu setări prin GSM sau internet. În prezent sistemul vechi este înlocuit cu unul nou: ETRONIC 4, un rod al cooperării cu inginerii companiei germane SIEMENS. Este un sistem inovaţional şi modern în domeniul spălătoriilor auto pentru controlul, diagnosticul automobilelor, precum şi a echipamentului pentru centrele service EHRLE.

monitoring

Investitorului i se oferă la alegere două versiuni ale sistemului:

Basic – dotare standard pentru spălătoria auto CarWash Indoor Modul Line ETRONIC 4. Investitorul are acces prin intermediul display-ului cu senzori al computerului SIEMENS sau prin ISDN/DSL ori GS la toate setările de bază: timpul de funcţionare al echipamentului, orele fericite (happy hours), dozarea produselor chimice, precum şi accesul la datele statistice privind cifra de afaceri a spălătoriei auto pe parcursul unei perioade anumite de timp. Versiunea Basic informează Investitorul despre parametrii de bază ai spălătoriei auto, expediază mesaje electronice, când apar probleme de service. Opţiunea monitorizării CM1 oferă Investitorului informaţie actuală despre temperatura aerului şi temperatura apei industriale. Controlerele instalate la fiecare pistă transmit datele la computerul central.

Comfort reprezintă un sistem, care permite efectuarea diagnosticului la distanţă şi a analizei unor eventuale probleme pe display-ul cu senzori, ce are o rezoluţie de 12,1’’. Investitorul poate vizualiza pe panoul cu senzori al computerului sau prin intermediul modemului ISDN/DSL ori GSM informaţii suplimentare, inclusiv: starea tehnică a comunicaţiilor şi a unor module aparte, precum şi a unor elemente aparate ale echipamentului. Există posibilitatea de a controla, dacă capacităţile sunt umplute cu produse chimice şi detergent. Sunt disponibile 2 opţiuni ale sistemului de monitorizare: CM2 şi CM3, există de asemenea posibilitatea formării setului de dotări conform doleanţelor Investitorului. Opţiunea CM2 permite controlul tuturor sistemelor echipamentului, afişate pe monitorul computerului în formă de schemă grafică. Opţiunea CM2 permite verificarea următorilor parametri: presiunea apei din reţea, presiunea apei de spălare, presiunea apei osmotice sau a apei din sistemul antiîngheţ. Opţiunea CM3 include toate funcţiile opţiunii CM2, oferind totodată posibilitatea de a urmări nivelul detergenţilor în rezervoare: Detergentului cu particule active PowerPearl MicroPowder™, cerii UltraProtection şi agentului de uscare SuperFinish.

EHRLESol™

EHRLESol™ - reprezintă un sistem solar inovativ, econom, dar, mai cu seamă, ecologic, utilizat la spălătoriile auto EHRLE

EHRLESol™
EHRLESol™
EHRLESol™

Compania EHRLE realizează efectiv politica dezvoltării echilibrate. Luând în consideraţie starea planetei noastre şi resursele ei naturale limitate, precum şi situaţia economică în condiţiile creşterii preţurilor la petrol şi alte surse de energie, noi propunem sistemul inovaţional EHRLESol™.

Panourile solare speciale, proiectate de inginerii EHRLE, sunt amplasate pe acoperişul spălătoriei auto fără perii. Pentru o funcţionare neîntreruptă, sistemul EHRLESol™ este integrat cu sistemul de încălzire şi cu alte sisteme ale echipamentului. Datorită EHRLESol™ investitorul poate face anual o economie la consumul de gaz în proporţie de 40 la sută. Interesul sporit faţă de sistem se explică nu numai prin grija pentru mediu, dar şi prin fluctuaţiile de preţuri pe piaţă, cererea sporită şi epuizarea rezervelor de resurse energetice.

Datorită colaborării cu producătorul lider de sisteme de încălzire, Compania EHRLE poate oferi Investitorilor soluţii tehnologice, care permit reducerea cheltuielilor legate de încălzire şi contribuie la protecţia mediului. Toate acestea servesc drept temei pentru a solicita un grant de la UE, unde investiţiile economice şi ecologice sunt apreciate pozitiv.

La Expoziţia internaţională STACJA PALIW, sistemul EhrleSOL™ a fost apreciat de Camera Poloneză a Carburanţilor Lichizi cu diploma „Produsul anului 2009”.

Real Time Display

Soluţie tehnică modernă pentru panouri de comandă EHRLE: display exact de timp real, forme noi de plată – numai la noi!

Real Time Display
Real Time Display

Panourile de comandă din inox, oferite de la bun început, în ultimii ani au fost supuse modernizării. Pe lângă designul cu o grafică plăcută şi taste protejate de stropi, pe parcursul ultimilor ani s-a aplicat şi s-a adăugat: protecţie pentru validatoare de monede, posibilitatea montării sistemului de captare a monetelor, posibilitatea alegerii versiunii de panou cu cutie joasă sau înaltă În acest an panoul de comandă a suferit o transformare esenţială.

Acum Investitorul va primi împreună cu spălătoria un model absolut nou al panoului de comandă - Real Time Display. În locul displayului utilizat până acum, care afişa numărul de impulsuri rămase, se propune un nou display al timpului real rămas pentru spălare pentru respectiva unitate de bani. Acest lucru facilitează pentru vizitatori controlul timpului de spălare, care au posibilitate să vadă exact, cât timp a rămas până la încheierea procesului de spălare şi astfel să-l folosească mai raţional şi mai eficient. Investitorul, la rândul său, poate fi sigur că şoferul nu va bloca pista, făcându-i pe alţi clienţi să aştepte.

Din acest an panoul de comandă EHRLE are în dotare un sistem, care oferă noi forme de plată, în plus la cele accesibile până acum. Compania EHRLE este unicul producător în domeniu, care oferă 6 modalităţi de plată pentru spălare: cu ajutorul monedelor, fişelor, cheilor EHRLE KeySystem, bancnotelor, cardurilor de credit şi telefonului mobil, ultimele 3 fiind o premieră absolută. Astfel se soluţionează problema lipsei numerarului la clienţii care vor să-şi spele automobilul. Este, fără îndoială, un enorm succes al companiei EHRLE, or, nici o altă companie n-a reuşit să lanseze pe piaţă o astfel de soluţie, inclusiv displayul timpului real.

LCE / SLM – Sisteme profesionale de încălzire

LCE / SLM – Sisteme profesionale de încălzire
LCE / SLM – Sisteme profesionale de încălzire
Cazan atmosferic pentru încălzire EHRLE LCE 20-85kW cu arzător pe gaz
Cazan atmosferic pentru încălzire EHRLE LCE 20-85kW cu arzător pe gaz

Modulul încălzire de bază EHRLE cu cazan din inox poate asigura cu apă caldă chiar şi 4 piste de spălare.

Arzătorul modular pe gaz cu reglare lentă a puterii de la 5% până la 100% în combinaţie cu cea mai modernă tehnologie de condensare formează sistemul de încălzire cu o productivitate şi o economie maximă a energiei.

Cazan atmosferic EHRLE LCE 30-160 kW
Cazan atmosferic EHRLE LCE 30-160 kW

Cazanul din oţel inoxidabil poate asigura cu apă caldă chiar şi 8 piste de spălare.

Arzătorul modular pe gaz în combinaţie cu tehnologia performantă de condensare formează sistemul de încălzire cu o productivitate şi o economie maximă a energiei.

Modulul de încălzire – încălzire cu combustibil lichid LCE 50-74 kW
Modulul de încălzire – încălzire cu combustibil lichid LCE 50-74 kW

Încălzirea apei se face la cazanul care funcţionează cu combustibil lichid. EHRLE utilizează o tehnologie testată de încălzire prin serpentină, fabricată din inox, cu o cameră de ardere de înaltă productivitate.

Încălzită în aşa mod, apa se păstrează într-un cazan special izolat.

Modulul SLM – 50-160 kW
Modulul SLM – 50-160 kW

Modulele SLM sunt schimbătoarele de căldură, utilizate pentru conectarea surselor de căldură în cazurile când agentul termic furnizat la spălătorie sub presiune, revenind în sistemul de încălzire. SLM sunt necesare pentru operare cu cazane tip BUDER US, precum şi pentru soluţii de alimentare cu apă caldă din branşamentele încălzirii centrale etc. Modulele sunt prevăzute cu schimbătoare de căldură şi pompe de recirculare. Ele sunt adaptate din start pentru deservirea sistemului de încălzire a pardoselii la pistele de spălare.

Sistem de Dozare Precisă a Detergentului cu Microparticule

Sistemul de dozare precisă a Detergentului cu Microparticule, o elaborare ce-i aparţine cu drept de autor companiei EHRLE, se remarcă printr-o soluţie interesantă şi un mecanism exclusiv.

Sistem de Dozare Precisă a Detergentului cu Microparticule

Compania EHRLE este cunoscută, mai întâi de toate, prin tehnologia sa de spălare fără atingere şi cu detergent. Inima echipamentului nostru îl reprezintă sistemul de dozare precisă a Detergentului cu microparticule EHRLE Globoid, un obiect al mândriei noastre. Toate elementele sistemului nostru sunt executate din masă plastică profesională, modernă şi din teflon, care asigură funcţionarea durabilă şi ireproşabilă a produsului. Sistemul EHRLE Globoid este dirijat prin computer astfel, încât Investitorul are posibilitatea de a controla de la distanţă Active PowerPearl. Detergenţii oferiţi se remarcă prin două proprietăţi – sunt economi şi ecologici. Datorită structurii lor unice, ei sunt mai eficienţi: cu un sac de detergent poate fi spălat un număr mai mare de automobile decât cu alţi detergenţi, oferiţi de piaţă. În plus, seria specială de detergent X LOP conţine cu 50% mai puţini fosfaţi, fiind pretabilă acolo unde sunt impuse norme strice de mediu.

Sistem de Dozare Precisă a Detergentului cu Microparticule

Generator de spumă activă

Generatorul de spumă reprezintă o instalaţie auxiliară, ce poate fi instalată la spălătoriile EHRLE. Alimentarea pistelor spălătoriei cu spumă se face printr-un pistol aparte şi permite lărgirea oportunităţilor spălătoriei auto cu următorul program de spălare.

Generator de spumă activă

Spuma măreşte eficienţa spălării, sub acţiunea ei murdăria se moaie, lucru, care permite îndepărtarea oricăror impurităţi, inclusiv a murdăriei persistente.

Generatorul pneumatic modern are nevoie de doar 1,5 – 2% detergent pentru a obţine o spumă activă, densă. Generatorul de spumă, din considerente dimensionale, se utilizează în exclusivitate la spălătorii auto de tip container. Sistemul de spumă poate fi prevăzut în număr de la 2 până la 12 piste de spălare.

Compresorul autonom şi pompa auxiliară de presiune garantează atingerea unor parametri permanent egali, indiferent de numărul de piste în funcţiune. Reglarea proporţiei de amestecare a componentelor permite obţinerea compoziţiei chimice, precum şi a consistenţei, volumului optim de spumă. Iar datorită sistemului separate de depozitare şi alimentare, spuma oricând este gata pentru a fi utilizată.

La discreţie, cu opţiunea spumă pot fi dotate toate pistele spălătoriei sau doar unele. Generatorul de spumă EHRLE poate produce spumă fină de la 0,5 mm până la 80, dar şi spumă de diferite culori, sporind astfel atractivitatea spălătoriei.

Up
Acest site foloseste cookie-uri (cookie-uri), astfel încât serviciul nostru pot lucra mai bine. Află mai multe am înțeles